Get Adobe Flash player

14 juni 2014: Vlissingen

Een groot verlies. Lies is niet meer onder ons. We hebben op 14 juni afscheid moeten nemen van onze lieve moeder en oma. Ter nagedachtenis is er een herdenkingsbijeenkomst geweest op 20 juni. Vele familieleden, vrienden, kennissen en buren hebben samen met ons Lies herdacht. We zullen haar missen.Klik hier voor de diashow zoals gepresenteerd tijdens de herdenking.

Januari 2014: Portugal, Lagos

Ontsnappen uit de donkere winterdagen. Wij zijn een 2-tal weekjes richting Portugal vertrokken en neergestreken in Lagos. Een leuke stad met een nog leukere kust. Wat fantastisch. We hebben veel "kliffwalks" gedaan. Een schitterende omgeving en heel geschikt om de winter te ontvluchten.

Oktober 2013: Twente
Nog even rondwandelen in onze prachtige natuur nu het nog kan.
Het lijkt alsof we nu toch de laatste paar mooie na-zomer dagen hebben. Op weg dan maar naar, onder andere, de Holterberg en het Manderveen.
Prachtig wandel en natuur gebieden met alles erop en eraan. De laatste stukjes heide nog in bloei, maar ook al prachtige zwammen te zien. Ook hier weer het gevoel nog vaker terug te moeten komen om de natuur in alle jaargetijden mee te maken.


September 2013: Winterswijk
Het blijft maar mooi wandelweer. Dit keer eens naar Winterswijk.
Hier in de buurt zijn vele mooie gebieden. Wij hebben dit keer gekozen voor het Meddoseveen. De heide stond daar nog goed in bloei. Dus dakje open en karren maar. Door het Twense landschap naar de achterhoek. We lieten ons eens verrassen door de Tom-Tom op "kortste weg" te zetten. We kwamen door allerlei stukjes gebied waar we nog nooit geweest waren. De reis erheen was alleen al een feest.

Juli 2013:Nordenau, Sauerland
Op onze tripjes hadden we nog niet eerder het Sauerland aangedaan.
Lekker dicht bij en een volledig andere omgeving. Heerlijk om te wandelen.
We hadden een leuk hotel te pakken(Landhaus Nordenau). Zeker niet duur, en toch voldoende goede kwaliteit.
Een mooie uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Je kunt wel aan alles merken dat het een wintersportgebied is. Er is niet veel anders te doen, maar dat maakt de natuur niet minder mooi. We gaan hier zeker vaker naar toe.


April 2013: Hengelo/Enschede, Live concerten

Van de kids tickets gekregen voor onze TVoH favoriet Sandra van Nieuwland. Zij trad op in de Metropool in Hengelo. Een gaaf en fantastisch concert. Heel indrukwekkend.
Vlak daarvoor was Alan Parsons (weer) in het land. Dit keer in Enschede. Ook dit concert was wederom weergaloos mooi. Wat ons betreft is het gewoon weer wachten op de volgende keer.


Januari 2013: Malaga e.o.
Een weekje uit het Nederlandse winterweer leek ons ideaal. Torremolinos is een goede keuze om daaraan te ontsnappen. Behalve goed voor de burn-out is het ook heerlijk toeven aan de Costa del Sol. Ook in de winter is het er erg aangenaam. Voldoende zee, strand en palmen in ieder geval!